SUR &PLUS ALSO SEDUCES KOREA

SUR &PLUS ALSO SEDUCES KOREA

Onze expansie naar Azië breidt zich verder uit naar Zuid Korea (Seoel).  Wij slagen erin om ook hier de consument te boeien met onze architecturale en tijdloze SUR & PLUS collectie . Wij zijn daarom ook zeer vereerd en gelukkig met onze nieuw klant WELLZ in Seoel (Zuid Korea).  Deze interieurzaak  ligt in Gangnamgu, de belangrijkste wijk van Seoel. Deze wijk werd ook zeer bekend door de wereldhit “Gangnam Style”. Momenteel zijn onze goederen onderweg en zullen ze na een reis van ongeveer 4 weken over zee in Seoel aankomen.

Zuid Korea, een land dat vroeger hermetisch afgesloten was, is met een enorme inhaalbeweging bezig. In 2008 werd door de stad Seoel de “Seoul Design Foundation” opgericht om de design industrie in Korea een boost te geven. Twee jaar later werd Seoel uitgeroepen als World Design Capital door ICSID (International Council of Industrial Design).

In Zuid Korea wonen ongeveer 50 miljoen mensen. De hoofdstad Seoel is na Tokio de tweede grootste stad ter wereld met een inwoneraantal van meer dan 22 miljoen mensen.

De Zuid-Koreaanse economie is een van de grootste van Azië en speelt ook op mondiaal niveau een belangrijke rol.