OVER ONS

OVER ONS

BEDRIJF

Made in Belgium... SUR &PLUS verplicht zich voortdurend de evoluties in smaak en lifestyle te herdefiniëren om zo  samen met hun productdesigners en architecten een nieuw design statement te brengen.

SUR &PLUS weet zich hiermee te onderscheiden door telkens op zoek te gaan naar designers die deze evoluties het best weten te vertalen en creëert hiermee een forum voor veelbelovend internationaal designtalent. Deze werkwijze resulteerde tot de gekende sterke identiteit en toegevoegde waarde van haar producten en haar klanten.

Innovatie gaat bij SUR &PLUS verder dan het ontwikkelen van creatieve ideeën. Elk productieproces wordt met eenzelfde gedrevenheid dagdagelijks geëvalueerd en vernieuwd.

Nieuwe technologieën en materialen, samen met een uitzonderlijk management en productiebekwaamheid hebben SUR &PLUS internationaal een voorsprong gegeven op het vlak van design,kwaliteit en afwerking.

Internationaal is SUR &PLUS aanwezig op de voornaamste beurzen, huisshows en designevenementen.  Haar collecties vindt u enkel bij de kwalitatieve interieurzaken.

BIOGRAFIE

Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Marc Huls onder de naam JONGFORM. Drie jaar na de opstart was het tijd voor een extra input en besloot hij ook te gaan werken met externe ontwerpers.  Sindsdien waakt hij als creatieve director over het merk en zijn huisstijl. De productie gebeurt in Genk waar men produceert op een oppervlakte van meer dan 20.000 m².

Vernieuwing en eigenheid zijn de twee credo’s . Om de identiteit van zijn producten te versterken, zweert hij bij jonge ontwerpers. Zo gaat hij volop voor het design van het product en niet voor de naam van de designer.

In 2011 opende het bedrijf onder de naam OPUZ een toonzaal in Hasselt om alzo hun klanten binnen en buiten Europa de mogelijkheid te bieden om naast de internationale beurzen de nieuwste collectie te komen bewonderen in een zeer speciaal architecturaal  kader.

Marc Huls zesde zintuig voor jong talent blijft niet onopgemerkt.     Hij zetelde tien jaar geleden al als enige Belg in de Jury voor Salone Satellite in Milaan, dé plaats om jong talent nog vroeger te spotten. Het uitgangspunt?  Ontwerpers stellen meubelen voor die bijna niet te realiseren zijn. Samen met hen gaat de jury de uitdaging aan om de geest van het ontwerp te behouden en het toch uitvoerbaar te maken. Comfort en esthetiek zijn hier even belangrijk.

Naast Jongform ontstaat ook het bedrijf SUR &PLUS. Zij brengen een gamma zitmeubelen voor de residentiële markt en richten zich vooral naar het midden en hogere segment. Deze consument verwacht een tijdloos meubel dat eigenheid, rust, klasse en elegantie uitstraalt.

media-right

VISIE

Als producent van hedendaagse design, proberen wij steeds een concreet antwoord te geven op het toekomstig woonbeeld.

Voor ons betekend design onder meer dat de huidige levensstijlen vertaald worden naar originele en functionele producten met een architecturaal en tijdloos karakter.

Onze fundamentele basis is om nieuw designtalent de ruimte te geven hun persoonlijke visie en ideeën om te zetten in nieuwe producten met een eigen verhaal.

Samen met onze ontwerpers trachten wij ons steeds te onderscheiden door producten op de markt te brengen met een overtuigend statement, dat zich speciaal richt op originaliteit, creatieve waarden en kwaliteit met een perfecte afwerking.

SUR &PLUS wil aantonen dat een goed design steeds een meerwaarde is om ons leven aangenamer te maken. Eveneens willen wij de referentie zijn voor een publiek dat op zoek is naar een product waarmee zij zich zelf kan identificeren.

KWALITEIT

Door een zorgvuldige selectie en innovatie in materialen en door blijvend te investeren in nieuwe productietechnieken maakt het ons mogelijk om een kwaliteitsproduct te produceren.

Kwaliteit is bij Sur &PLUS geen woord maar een dagdagelijkse denkoefening om steeds betere producten te ontwikkelen voor onze klanten. Dankzij een inkomende controle via onafhankelijke testlabo’s op onze duurzame materialen en de voortdurende opvolging van de technische evolutie en de know-how binnen onze R&D afdeling kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen.

De innovatie in vormgeving gekoppeld aan kwaliteit en een perfecte afwerking zijn de sterke kenmerken waarmee Sur &PLUS  zich steeds weet mee te onderscheiden. Het streven naar perfectie ervaart u bij de confrontatie van onze producten. Een keuze voor S&P is een keuze voor kwaliteit!

SHOWROOM

Opuz, het platform voor architecturaal wonen.

Opuz is een uniek concept waarbij de beleving centraal staat. Bezoekers worden er geprikkeld door totaalconcepten in interieur met de klemtoon op design, architectuur en comfort.

Door nieuwe producten samen te brengen in een aantrekkelijk kader ervaren de bezoekers alles in een reële omgeving. Zo kan men zich meteen een realistische beeld vormen en in één klap de nieuwigheden van SUR &PLUS ontdekken.

Een toplocatie en goede bereikbaarheid, naast maar liefst 1000m² vol belevenis, maken een bezoek aan Opuz meer dan de moeite waard.

www.opuz-home.be