NIEUW : Dune It's all about details..    

NIEUW : Dune
It's all about details..
     

Roel Vandebeek werd  door ons gevraagd om met dezelfde baseline als zijn succesvol model RAMBLA een nieuwe loungesofa te tekenen.

Zo ontwierp hij het nieuwe model DUNE voor mensen die houden van comfort in combinatie met een tijdloos karakter en een buitengewone zin voor details . Het ontwerp weerspiegelt de designfilosofie van de auteur, die een voorkeur heeft voor eenvoudige vormen met een eigen  identiteit.

Deze nieuwe loungesofa brengt vernieuwing door de openheid van het design. Hij sluit geen ruimtes af en kan door zijn aparte, opvallende afwerking ook perfect in het midden van het interieur geplaatst worden.

Door zijn succesvolle ontwerpstrategie, vindt hij steeds een evenwicht tussen de  functionele en esthetische waarden. Zo slaagt hij er ook steeds in om een product te brengen dat aan de meest verfijnde internationale smaak voldoet. Het comfort van deze bank wordt gegarandeerd door zachte donzen rugkussens, die verstelbaar zijn.   

Men ziet ook dadelijk dat het model DUNE zich zal onderscheiden  en voelt in het ontwerp de ontmoeting met het grenzeloze succes van zijn vorig model Rambla.